Pagina's

Zoeken in deze blog

maandag 18 november 2013

Een pakketje van the beauty bakery



Hallo,
Ik heb wat bestelt bij de Beauty bakery.
Ik heb de celebration box bestelt en nog wat andere kleine dingetjes.
Die wou ik aan jullie laten zien, want ik ben er super blij mee ! :)


De bath cupcake was 3,90
En de mini cupcake gloss waren 3,50.



Yes ladies... Zero calories. Deze handmade bath cupcake ruikt precies als de traditionele Engelse Bakewell Tart. Room, suiker, gemalen amandelen en verse frambozen. Hmmm! De zuiverende mineralen en zeezoutkristallen in de cupcake basis reinigen de huid en laten vermoeide spieren ontspannen. De romige toef is gemaakt van sheabutter en cacaobutter, beide superieure vochtinbrengers die al eeuwen gebruikt worden om de huid te voeden en te verzachten. Het toefje is besprenkeld met rood, wit en blauwe sprinkels. Oh… en met fijne glittertjes natuurlijk. Knock yourself out honey.


What is it?
Een lust voor het oog, een sensatie voor de neus maar vooral een decadente skin treat voor de huid. Deze Bath Cupcakes worden met veel liefde met de hand gemaakt en zitten ramvol skin loving goodies voor de ultieme spa treatment in je eigen badkamer. Natuurlijk wordt er niets op dieren getest en dat baddert net wat lekkerder.

How to use?
Laat de cupcake in bad vallen. Terwijl de cupcake zachtjes begint te bruisen, komen de verrukkelijke ingrediƫnten vrij die je overvolle hoofd dwingen te denken aan... helemaal niets! Jij hoeft alleen nog maar te doen waar je goed in bent... Just lay back, relax an let the magic happen. Geen bad? No problemo. Dan neem je een lekker decadent voetenbadje.



Links:
Raspberry cake bestaat uit een chocoladebruine muffin met daar bovenop een cakekleurige frosting en is bekroond met frambozen en bramen De gloss laat zich soepel over de lippen verdelen en heeft een subtiele, lichtzoete bessen smaak.

Rechts:
Fruit cupcake bestaat uit een zalmroze muffin met daar bovenop een cakekleurige frosting en is bekroond met stukjes fruit. De gloss laat zich soepel over de lippen verdelen en heeft een subtiele, lichtzoete citrus smaak.

En speciaal voor de dames die hun hele hebben en houwen los in hun tas met zich mee sleuren (like me) … De lip gloss case heeft een  clicksysteem met een stevige sluiting dus je kunt ‘m zo los in je tas gooien zonder bang te zijn dat hij open springt en de inhoud van je tas besmeurt. Bovendien is hij door de unieke vorm gemakkelijk te vinden tussen de rest van je  beauty items. Handy!


-

  Fix & Repair Lip Balm


 Whipped Sugar Scrub – Lemon Vanila Frosting (200 ml)

 Whipped Sugar Scrub – Strawberry Vanilla Frostin (130ml)

 Whipped Body Butter – Coco Pink Sugar (130ml)

Body butter bar


 Raspberry Pavlova scrub & shower puff gift set

Voor eindeloze verwensessies met heerlijke skin sweets barstensvol vitamientjes en voedende ingrediĆ«nten. Een schatkistje voor decadente verwenproducten om de eerste gure herfstweken knus & comfy mee door te komen. De Celebration Box heeft een totale waarde van €50,- en omdat wij vieren dat we een splinternieuwe webshop hebben, trakteren we op een belachelijke ‘why-the-hell-not?!’ 50% korting!

De producten zijn verpakt in roze zijdepapier waarop een zoet kaartje van The Beauty Bakery ligt met daarop de tekst: 'Here you go darling, enjoy your goodies!'. 

Ik vind het echt een leuke webshop.
Ze hebben fijne producten en een snelle levering.
Ook vind ik dat alles goed is ingepakt en ook erg leuk dat ze het pakketje (de doos) ingepakt hadden. 
Dat ziet erg erg leuk uit, net een cadeau voor jezelf.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.
Liefs, Mandy



Geen opmerkingen:

Een reactie posten